Més de 250 assistents consoliden la Tecni-Tarda Porcina de Dinuvet

0

La Tecni-Tarda Porcina, organitzada per l’empresa lleidatana Dinuvet, es va consolidar com una jornada de referència del sector amb la celebració de la seva tercera edició, que va reunir més 250 assistents. L’esdeveniment, que és de caràcter bianual, va viure el dimecres 13 de juny el seu tercer lliurament a les Bodegues Raimat de Lleida reunint a professionals del porcí, productors, distribuïdors, ramaders i veterinaris.

La inauguració de la jornada va anar a càrrec de la presidenta del Col·legi de Veterinaris de Lleida, Carmen López, acompanyada pel màxim responsable de Dinuvet i organitzador de la Tecni-Tarda, Víctor Aguilar. A continuació es va iniciar l’activitat amb la xerrada que va oferir August Macías, de Màrqueting per Veterinaris, sobre ‘Cinc claus secretes de com comunicar per obtenir la confiança dels altres’.

Més tard va prendre el relleu Albert Morera, director general d’Pattel SAU (Grup Vall Companys), que va oferir una conferència sobre ‘Els nostres porcs al món. Som líders. ¿Seguirem sent-ho? ‘ que va analitzar la situació del mercat internacional i va donar algunes claus per entendre el futur del sector. La Tecni-Tarda Porcina d’Dinuvet va prosseguir amb Pedro López, director del Banc de Dades de Referència del Porcí Espanyol i responsable dels Premis Porc d’Or de l’IRTA, que va parlar sobre ‘A cegues tot sap diferent. Qui és qui? ‘ i va dirigir un original tast de pernil a la Porci-Break Experience.

L’última de les sessions va arribar de la mà de Marcel Gorgori, periodista i presentador del programa de TV3 ‘En clau de vi’, i va tractar sobre ‘Els extrems de la Rioja’, comparant els dos grans estils del vi d’aquesta regió. Un sopar amb un còctel servit per Tugues a l’interior de les Bodegues Raimat va servir com a colofó ​​a una jornada que es celebra cada dos anys.

Foto ITACA

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.