Milloren el subministrament d’aigua a la Bordeta i els Magraners

0

L’empresa concessionària del servei d’aigua i sanejament de la ciutat de Lleida, FCC-Aqualia, ha posat en marxa una nova canonada principal que abasteix al barri de la Bordeta, que serveix per poder donar subministrament alternatiu en cas de trenca de la canonada principal al barri. Amb aquesta connexió, que ha tingut un cost aproximat d’uns 10.000 €, pretén millorar el subministrament d’aquests dos barris en cas d’avaria a la canonada principal d’abastament.

Concretament s’ha connectat una canonada de Ø300 mm de fundició dúctil, que es subministra des d’una de les noves zones d’ampliació de la ciutat (SUR-5), a la canonada existent de Ø300 mm de fibrociment. També s’han instal·lat dues vàlvules per poder aïllar el tram de canonada vella, en cas necessari. Per evitar al màxim les possibles molèsties als veïns, els operaris d’Aqualia han treballat durant la nit, des de les 22 h fins a les 06 del matí, assegurant així el subministrament d’aigua als veïns d’aquests dos barris.

Foto Paeria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.