Mollerussa reconeix la tasca de servei a la ciutat de 5 agents de la Policia Local i dos Mossos d’Esquadra

0

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollerussa ha acollit aquest matí l’acte de reconeixement de la corporació a la tasca de servei a la ciutadania que han dut a terme aquest any 5 agents de la Policia Local i dos dels Mossos d’Esquadra. Són el caporal Bruno Calero, qui ha estat distingit amb la Medalla de Servei al Mèrit Professional; l’agent Juanjo Pérez, qui ha rebut la Medalla de Serveis de Permanència pels seus més de 25 anys al cos; i els policies locals Isabel Puig, Francisco Rivas i Carles Carrascal, els quals juntament amb els agents dels Mossos d’Esquadra Ramon Palau i Àlex Garcia, han rebut una Felicitació Pública.

Foto Ajuntament de Mollerussa

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha felicitat a tots els distingits per les actuacions policials d’alt nivell en les quals “en una us heu jugat la vida i en l’altra l’heu pogut salvar i per això us en dono les gràcies”. “Aquest és un acte amb noms propis però al vostre costat hi ha una sèrie d’equips que treballen i estan preparats per donar resposta als fets delictius passin quan passin i això també ho hem de posar en valor”, ha dit l’alcalde, que ha volgut reconèixer també el treball de coordinació que és té a la capital i a la comarca amb el cos dels Mossos d’Esquadra. “La suma d’aquestes aliances fa que ens puguem reconèixer la voluntat unitària a l’hora d’encarar la seguretat ciutadana en un moment de canvis (…) i per això us dic que estigueu molt atents i desperts a les noves realitats”, ha indicat Solsona, qui ha afegit que “vosaltres esteu cada dia al peu de carrer i cal que la ciutadania us entengui com un aliat pel seu bé”. “Us encoratjo a seguir treballant així i dir-vos que me n’orgulleix tenir-vos al nostre servei”, ha acabat.

Pel que fa al caporal Bruno Calero, ha estat distingit per la seva intervenció decisiva, juntament amb una altre membre de la Policia Local, per salvar la vida d’una persona el passat 12 d’abril així com per la seva col·laboració també decisiva el passat 22 d’abril, juntament amb altres membres del cos i també dels Mossos d’Esquadra, en la detenció d’un delinqüent armat, que es trobava en ordre judicial de recerca per diferents actes delictius.

En el cas dels agents que han rebut una felicitació pública, el reconeixem per a Isabel Puig és per la seva intervenció per salvar la vida d’una persona el passat 12 d’abril; i en el de Francisco Rivas i Carles Carrascal, per la seva col·laboració en la detenció d’un delinqüent armat el passat 22 d’abril, juntament amb els agents dels Mossos d’Esquadra, Ramon Palau i Àlex Garcia.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.