Mollerussa se suma als actes de commemoració del 17A

0

L’Ajuntament de Mollerussa es suma als actes en record i solidaritat amb les víctimes i ferits en el primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de 2017. A les 12 del migdia, l’alcalde, Marc Solsona, acompanyat de diversos regidors de l’equip de govern, dels representants dels diferents grups municipals, dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament, així com d’altres veïns de la població que s’han volgut sumar a aquest acte commemoratiu, ha llegit un manifest condemnant i expressant el ferm rebuig del consistori i de la ciutat de Mollerussa davant aquest tipus d’actes de violència com els viscuts l’agost de l’any passat a Catalunya.

S’ha fet arribar un sentit record i afecte a les víctimes i als seus familiars i amics, alhora que també un agraïment als cossos de seguretat, professionals mèdics i de prevenció i a tantes i tantes persones anònimes i individuals que en aquells moments es van bolcar en ajudar en tot el necessari. Per altra banda, el missatge que també s’ha volgut enviar des del consistori és la reafirmació de la voluntat i del compromís amb la democràcia, la llibertat i la pau com a garantia de convivència.

Foto Ajuntament de Mollerussa

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.