Mon Amour Mollerussa Summer Festival, la nova aposta de gran format de Fira de Mollerussa

0

Mon Amour Mollerussa Summer Festival 2018 és el nom del nou esdeveniment que prepara Fira de Mollerussa, un festival de gran format el qual es portarà a terme els dies 22 i 23 de juny al Parc de La Serra de la capital del Pla d’Urgell i que comptarà amb un potent cartell que inclou l’actuació de fins a 16 grups musicals, de diferents estils per atreure a un públic divers. A més de caps de cartell de renom com a Macaco, Boikot o Amparanoia – i també de caràcter internacional com Marky Ramone–, el nou certamen aposta també per formacions del territori com La Cosa Nostra o Fa1na.

Foto Ajuntament de Mollerussa

El festival, que vol aplegar entre 4.000 i 5.000 persones, ha estat presentat aquest matí per l’alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat per Enric Subirós, promotor artístic, i del director de l’ens firal, Poldo Segarra.

Solsona ha assenyalat que l’esdeveniment respon a una demanda d’oci a la ciutat alhora que recupera el concepte “Monamour”, amb el qual durant 15 anys es va celebrar al Parc de La Serra una convocatòria musical i amb acampada, coincidint amb la celebració de La Mona. Igual que llavors, i també com va quedar demostrat amb el passat certamen EquiMollerussa del passat cap de setmana a les instal·lacions de l’Institut Mollerussa, amb el nou certamen es vol reivindicar el Parc de la Serra com a un espai d’oci i recinte de referència “on es poden fer activitats molt potents”, ha remarcat l’alcalde.

Mon Amour Mollerussa Summer Festival 2018 neix dins la línia de promoció econòmica de Fira de Mollerussa i amb la voluntat de consolidar el certamen amb més edicions. En aquest sentit, Solsona ha dit que el Consell Directiu del Patronat de Fires va aprovar la setmana passada aquest certamen i veu en ell “una oportunitat diferent per poder amplia el calendari”.

El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 de juny, una data estratègica que el situa com el primer en el calendari de la temporada d’estiu al haver finalitzat ja “la vida acadèmica” i abans d’altres esdeveniments d’aquest tipus, segons ha assenyalat l’alcalde.

D’altra banda, i amb l’objectiu d’arribar a “tots els públics, edats i gustos de música”, ha dit el promotor artístic Enric Subirós, el certamen ofereix un “cartell plural” amb tres caps de cartell cada dia i amb una aposta per “grups de primera línia de Catalunya però també de cantautors i artistes inclús internacionals com Marky Ramone amb un concert amb totes les cançons dels Ramones de tota la vida”.

El programa del certamen inclou actuacions musicals des de les 6 de la tarda a les 6 del matí, els dos dies, amb música non stop gràcies als dos escenaris que s’habilitaran. Definint el certamen com a “imperdible”, Subirós ha dit que es tracta d’una “fórmula demolidora” amb “un cartell de primera i amb uns preus molt assequibles”.

El president de Fira de Mollerussa ha destacat també la logística del certamen per tot el que comporta un esdeveniment d’aquestes característiques tant pel que fa a la zona d’acampada com respecte a seguretat, aparcament i controls. A més de zona de bar i restauració, Solsona ha explicat que s’habilitarà també un servei d’autobús de Mollerussa al Parc de la Serra durant els dos dies i en horari dels concerts.

El festival vol ser, segons l’alcalde, un “revulsiu per activar la moguda juvenil, cultural, musical i d’oci de la ciutat”. Per a l’alcalde, el festival té com a objectiu esdevenir un “revulsiu per activar la moguda juvenil, cultural, musical i d’oci de la ciutat”. Segons ha expressat aquest matí Solsona a Mollerussa “li feia falta un esdeveniment d’aquesta magnitud”. Mon Amour Mollerussa Summer Festival 2018 té un pressupost de 160.000 euros i com a activitat de promoció econòmica tindrà “un impacte directe i indirecte en la economia de la ciutat”, ha destacat l’alcalde. Els grups que actuaran al llarg dels dos dies són: Macaco, Marky Ramone, Els Amics de les Arts, Amparanoia, Boikot, Koers, Brams, Allioli, Sense Sal, Cesk Freixas, Xeic!, La Cosa Nostra, Pardal Roquer, DJ Monka, Fa1na i Dj Sendo.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.