Nebbia, recuperant els somriures sincers de la gent que troba roba de la seva talla

0

Vivim temps de franquícies i motlles. Sembla que tot doni tombs a una única manera de ser i viure la vida. Una dictadura del físic correcte que s’imposa a qualsevol fotografia, anunci, pel·lícula o reportatge. I en mig de tot allò que ens vénen, ens oblidem que l’ésser humà és molt més que aquell prototip fet artificialment en un gimnàs i retocat digitalment. Per això, que en mig d’aquesta maregassa constant apareguin projectes trencadors com Nebbia, crida l’atenció i cal valorar-ho en positiu.

Foto Mercè Cayuela

L’Anna i la Maria, dues germanes que es van adonar que volien iniciar un projecte que les omplís, van decidir el passat setembre començar amb Nebbia (boira en Italià). “Volíem poder donar un bon servei a tothom que ho necessités i volgués vestir bé, ja que a Lleida no hi ha suficient oferta de talles grans” explica emocionada Maria, mentre atén a diversos clients.

Foto Mercè Cayuela

Ella ja es dedicava a la bijuteria artesanal molt abans de començar amb aquesta aventura. Les fires medievals de molts pobles i ciutats d’arreu de l’Estat encara la recorden amb la seva paradeta i les seves magnífiques peces. Des de la passada tardor, molts ja saben que les poden trobar en aquesta botiga de l’Eix Comercial de Lleida.

Foto Mercè Cayuela

Per a ella, el que més li agrada d’aquesta nova experiència laboral és l’atenció al públic. “Veure com s’alegra algú que arriba, sovint desesperats, a la botiga i troba roba que li queda bé, transmet molta alegria” ens explica mentre ens ensenya diferents complements artesanals fets amb pedra natural, i que tenen exposats als seus aparadors.

Foto Mercè Cayuela

“Té un plus saber que estàs ajudant a les persones a ser més felices, a trobar-se maques i a trencar estereotips” afirma Maria després d’ajudar a una clienta a trobar un vestit per una boda i treure-li un somriure al veure’s tan maca com es sent al mirall de la botiga.

Foto Mercè Cayuela

Són diferents de qualsevol franquícia del carrer Major, perquè pensen en la persona, més que en altres coses. “Jo cada dues setmanes baixo a Barcelona i faig una compra, llavors anem molt sobre comanda”, si algú no troba el que necessita, intentem buscar on sigui, l’important és el client.

Foto Mercè Cayuela

Què és el que més vénen? Depèn una mica de la temporada. Durant el fred l’hivern lleidatà tenen molta sortida els abrics. I durant la primavera els vestits per a bodes i comunions és el que més èxit té. “Ens ha sorprès molt en positiu aquesta demanda de roba de mudar!”. Però no s’equivoquin, Nebbia no solament és una botiga per retornar els somriures segrestats, també podreu trobar roba de totes les talles, diferent de la que trobareu enlloc. Sens dubte, val la pena visitar-la! Ho podeu fer visitant-les al carrer de l’Audiència. 

Foto Mercè Cayuela

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.