“No puc llençar la brossa al contenidor, i no sóc un incívic, què faig?” de Jesús S.

0

Sr. Director,

Durant dies he llegit moltes cartes al director de ciutadans de Lleida que es trobaven amb problemes amb els nous contenidors. La veritat és que no em trobava gaire representat per moltes d’elles. No han posat els nous contenidors en cap lloc diferent d’on vivim (carrer Alcalde Porqueres) i la veritat, trobava la crítica força exagerada. Però des de fa uns dies, m’he trobat amb un problema gros. No sé si és per les festes de Nadal perquè hi ha més brossa, o perquè han tret contenidors d’altres llocs, però ja porto diversos dies que no puc llençar les meves escombraries al contenidor. Les he de deixar al seu cantó, i sovint sobre la vorera. No sóc cap incívic, i no m’agrada fer-ho, però com m’ho faig per introduir la bossa, si està tan ple que ni tan sols tanca la porta? Tampoc m’agrada la imatge de deixadesa que donem, amb totes les deixalles escampades. No hi ha cap solució per tot plegat? Per què s’ha gestionat tan malament?

Li agrairia que em publiqués la carta.

Moltes gràcies

Jesús S.

Foto HL

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Parla Lleida

En aquesta secció ens podeu fer arribar les vostres queixes, denúncies, cartes, fotografies o vídeos sobre tot allò que us preocupa de Lleida. Aquest serà el vostre espai, per fer encara més apassionant el nostre projecte. Ens podeu enviar tot allò que vulgueu a [email protected]