Obertes les inscripcions per a la 32a edició de la Cursa de la Diada de Térmens

0

La Cursa de la Diada de Térmens acudirà l’11 de setembre a la seva tradicional cita amb l’edició número 32 d’una prova que ja és tot un clàssic i que un any més estarà organitzada per l’ACuDiT (Amics de la Cursa de la Diada de Térmens) i l’Ajuntament de Térmens. Les inscripcions ja són obertes. La cita es desenvoluparà sobre un recorregut únic de 10 kilòmetres, puntuable per a la Lliga Ponent. Els participants podran gaudir d’avituallaments en els kilòmetres 3 i 7, a més de serveis de dutxa i piscina gratuït. Tots els corredors rebran esmorzar, i únicament els que acabin la cursa rebran un obsequi de la cursa –de la marca Tuga Active Wear– per recompensar el seu esforç com a finishers.

La prova tindrà també el seu vessant solidari, ja que 1 euro de cada inscripció de la cursa es destinarà a la lluita contra malalties infantils. També es pot participar en la caminada.

La Cursa de la Diada també es desenvoluparà sota la modalitat Ekiden, en la que hi participen dos rellevistes (faran 5 kilòmetres cadascun) i que només serà oberta a 25 parelles. Hi haurà una classificació general i premi a la primera parella femenina, a la primera parella masculina i a la primera parella mixta.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.