Altre pers. no especialitzat - Segrià: Caps de Torn Seccions de Fresc

Segrià: Caps de Torn Seccions de Fresc
LLEIDA (LLEIDA)
: GRUP BON PREU
: Som una empresa familiar, amb més de 100 punts de venda ubicats a Catalunya, amb prop de 3000 empleats i en contínua expansió. La nostra gent són les que garanteixen el correcte funcionament de la xarxa comercial, des de la logística de magatzem fins a la línea de caixes de cada establiment. I, distingim a les per una sèrie de valors, la honestetat i confiança, la voluntat de crèixer, el desenvolupament professional, l´actitud positiva, la consciència d´equip i el pragmatisme i eficiència. Un dels objectius del Grup és fer compatible la vida laboral amb les responsabilitats familiars i el lleure.I per aquest motiu sempre s´intenta adaptar la jornada laboral a les necessitats de cada persona. Oferim un contracte indefinit des del primer moment, jornades de treball a temps parcial o complert, interessants incentius econòmics pel treballador i una sèrie de beneficis socials com descomptes en compres en tots els nostres establiments.

Per consolidar i ampliar la nostra expansió, busquem Caps de Torn, per als nostres Supermercats i Hipermercats d´arreu de Catalunya.

T´ocuparàs de:

-La Gestió Comercial: Implantacions, imatge de les seccions, planificació de campanyes, supervisió de les parades de fresc i qualitat del producte principalment.
-La Gestió de les Comandes de cadascuna de les seccions de fresc.
-La Gestió de Recomptes: Organització dels recomptes i inventaris.
-La Gestió de les Devolucions, Plans de Caducats, neteja i maquinària en general.
-La Gestió de la Pèrdua Desconeguda: Anàlisi i control de les mermes i traces d´articles.

Alhora serà important vetllar per la professionalitat de les persones que estiguin a les seccions, formant-les i informant-les de totes les novetats i vetllant pel compliment de la normativa interna.

El perfil que busquem és el d´una persona amb molta sensibilitat pel producte fresc, amb capacitat per planificar, organitzar i analitzar dades així com
: LABORAL INDEFINIT
: 15000
: 21000
13/04/2016
Enllaç: Feina Activa