“On estudiem els de secundària?” de Jovent Republicà Lleida

0

Durant les últimes setmanes del curs, normalment a finals de maig i principis de juny, els i les estudiants, sobretot els que cursem batxillerat, utilitzem espais públics per estudiar, ja sigui les biblioteques de la Universitat de Lleida, com també la Biblioteca Pública. Tot i això, donada la gran quantitat de persones que volem utilitzar aquests llocs, aquests resulten insuficients i molts no hi podem accedir. Ens trobem que les instal·lacions que les administracions ofereixen, o són molt freqüentats, o són tenen uns horaris poc flexibles.

Des del Jovent Republicà de Lleida creiem que les i els estudiants, sobretot els que estem cursant secundària i en especial els que ens estem preparant per les Proves d’Accés a la Universitat, no disposem de suficients zones com per poder desenvolupar el nostre exercici d’estudi amb condicions òptimes. Com a joves compromesos i amb vocació transformadora, exigim que les administracions habilitin espais d’estudi dedicats especialment a les estudiants que cursem ESO o Batxillerat, ja que actualment les instal·lacions que ens veiem forçades i forçats a utilitzar són compartits amb les i els estudiants universitaris. Tanmateix, també creiem que hi ha biblioteques infrautilitzades, com podrien ser les pròpies dels instituts o les de barris, i correspon a les administracions promocionar-les amb l’objectiu de garantir que no hi hagi sales massificades, com actualment succeeix.

Volem una ciutat on les estudiants de secundària també tinguem llocs on puguem estudiar. I això no hauria de ser una petició, sinó hauria de ser una realitat des del primer moment.

Eduard Rodríguez i Oriol Olmo
Militants de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Lleida

No m'agradaM'agrada (0, 2 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Opinió

La secció d'Hola Lleida on trobareu l'opinió de les personalitats, organitzacions i entitats més importants de Ponent.