Premi Nacional de Cultura per al Centre de Titelles de Lleida

0

Aquest dijous el Centre de Titelles de Lleida rebrà un dels Premis Nacionals de Cultura 2018, en un acte que se celebrarà al Teatre Zorrilla de Barcelona a les 19.30 hores. El Plenari del CoNCA que atorga els esmentats premis va guardonar el Centre de Titelles perquè organitza la Fira de Titelles de Lleida, una plataforma única a Catalunya en el seu gènere. La Fira, que el 2019 celebrarà la seva 30a edició, ofereix un mercat als professionals titellaires, programadors i productors i, al mateix temps, presenta espectacles al públic que posen en valor aquesta pràctica teatral, amb la participació de nombroses companyies de Catalunya, de l’estat espanyol i estrangeres. El Centre, creat per Joan-Andreu Vallvé i Julieta Agustí l’any 1986, és un referent cultural lleidatà de primera magnitud i amb una projecció fructífera sobre el conjunt del seu sector.

En l’acte també s’entregaran els premis a la resta d’entitats i persones guardonades, entre les que també s’hi troba l’escriptor lleidatà Jordi Pàmias..

Foto de família dels guardonats

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.