Quan acabi l’agost

0

No queden pas gaires dies d’agost. I en el que queda, començarem un cicle polític que va des de Lleida a Brussel·les. A finals d’aquest mes sabrem qui és la persona que ocuparà el lloc vacant d’Àngel Ros a l’alcaldia de Lleida. Amb el joc de majories que hi ha actualment a la Paeria, el més segur és que fins a principis de setembre, no es pugui nomenar.

La tardor vindrà calenta. L’11 de setembre i els judicis per l’1 d’Octubre. Alguns rumors ja parlen de fer coincidir les eleccions al Parlament (que de moment, rau de vacances fins al desè mes). Tornarem a veure urnes, paperetes i llistes, i el que és més important, els llarguíssims pactes de l’independentisme per intentar arribarà a algun acord.

Amb la primavera, eleccions municipals i europees. La Batalla per Lleida estarà més que calenta. S’haurà consolidat el candidat/a socialista i trencat amb tot allò negatiu de l’etapa Ros? Podrà l’independentisme robar-li la cadira al socialisme? Fins on pujarà C’s? I en mig de tot això, la lluita pel Parlament Europeu, que ho pot capgirar tot.

I en mig de tot això, s’avançaran les eleccions al Congrés dels Diputats a Madrid? Es consolidarà la suavitat de formes del govern Sànchez o tornarà el repic de tambors de la confrontació de Rivera i Casado? Qui sap, però números i possibilitats, n’hi haurà unes quantes. Però primer ha d’acabar aquest mes. Quan acabi agost, comença una cursa frenètica.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.