Recollida solidària del Banc de Recursos d’ordinadors, mòbils i bicicletes de segona mà al Parc Científic

0

L’ONG reutilitzarà les màquines en els projectes que desenvolupa a Bolívia i el Txad

La Fundació Banc de Recursos, amb la col·laboració del Parc Científic, recollirà ordinadors, telèfons mòbils i bicicletes de segona mà i els donarà una segona vida en els projectes que desenvolupa a Bolívia i el Txad. La recollida solidària tindrà lloc l’11 de desembre, de les 10.00 a les 13.00 hores, al pati dels edificis H del Parc Científic de Lleida.

L’ONG i l’Association Handicapés Physiques de Goundi (el Txad) reutilitzen les bicicletes en desús i lesparc-cientific-ordinadors-solidaris transformen en cadires de rodes perquè les persones amb problemes de mobilitat puguin desplaçar-se. Així mateix, tramet els ordinadors a la institució educativa Fe y Alegría de Bolívia, que equipa centres educatius i de formació. Des del 2011, ha fet arribar a Bolívia més de 6.000 ordinadors, amb els quals s’han equipat 140 escoles i un centre de noves tecnologies per a professionals, estudiants universitaris i educadors de Santa Cruz.

Banc de Recursos és una organització no governamental sense ànim de lucre fundada el 1966 a Barcelona amb l’objectiu de recollir equipaments i maquinària excedent del Primer Món i redistribuir-los a països i col·lectius necessitats. L’ONG desenvolupa projectes en diversos països de l’Àfrica, Amèrica del Sud i Europa i, a més, atén demandes i fa de pont entre donants i receptors.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.