Segueixen les tasques d’estabilització dels talussos per l’esllavissada de Castell del Mur

0

En relació amb els treballs al tram de carretera LV-9124, de la C-13 a Moror, afectat per la greu esllavissada del dia 16 d’abril passat, la Diputació de Lleida informa que continuen les tasques d’estabilització dels talussos i es preveu que estiguin acabades a finals d’aquest mes. Aquestes tasques d’estabilització són imprescindibles per poder garantir l’entrada a la zona dels equips que hauran de procedir a la retirada de tots els elements que ara bloquegen la calçada. El moviment de terres i de retirada de roques amb maquinària pesada es preveu iniciar la primera setmana de juny amb una durada aproximada de 3 setmanes.

Una vegada retirat tot el material es procedirà a la reconstrucció de la carretera amb ferms asfàltics i la reposició dels elements funcionals. El trànsit en aquesta carretera es podria restablir parcialment o total a principis de la segona quinzena de juliol.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.