S’estableix un comitè de negociació entre els treballadors i la direcció de Grupo Jorge

0

El Departament de Treball ha convocat aquest dimarts una nova reunió de mediació per la vaga indefinida convocada al Grupo Jorge, en la qual CCOO i UGT van constituir el comitè ad hoc per negociar amb la direcció del Grupo Jorge la situació actual del treball amb falses cooperatives i falsos autònoms. Aquest comitè compta amb la participació de 4 treballadores i treballadors del grup, 3 de l’escorxador de Le Porc Gourmet (Santa Eugènia de Berga) i 1 de l’escorxador The Fortune Pig (Mollerussa), fruit de les assemblees que CCOO i UGT van realitzar dilluns als dos centres de treball per informar els treballadors i treballadores sobre la vaga convocada.

La representació social va demanar a l’empresa disposar d’una informació completa sobre el sistema productiu. Per la seva banda, l’empresa va manifestar que en la propera reunió aportarà la informació sol·licitada i donarà les explicacions necessàries per abordar la negociació.

Davant aquests plantejaments, han demanat que s’estableixi un calendari de reunions en les quals puguin participar les persones que integren el comitè ad-hoc, on valorarran tant el tema de la vaga com les propostes de l’empresa. Els sindicats CCOO i UGT insisteixen a la direcció del Grupo Jorge que mantingui la seva activitat a Catalunya i regularitzi la situació laboral dels treballadors i treballadores, donant-los d’alta en el règim general de la Seguretat Social i aplicant-los el conveni col·lectiu del sector.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.