Soses posa en valor el poblat ibèric del Gebut entre l’alumnat de l’Escola Jaume Miret

0

Aquest dissabte es va fer una visita al poblat ibèric del Gebut, a Soses, en una activitat que estava organitzada per l’Ajuntament juntament amb l’Escola Jaume Miret i que tenia com a objectiu posar en valor aquest jaciment davant l’alumnat del centre. A la visita hi van participar representants del consistori, encapçalats per l’alcalde Isidre Mesalles, l’equip directiu i bona part del professorat de l’escola, representants dels departaments d’Ensenyament i de Cultura de la Generalitat, així com del Museu de Lleida, on es conserven i exposen algunes de les peces del poblat.

Tots ells van estar acompanyats per professors de la Universitat de Lleida i arqueòlegs que van participar en la primera campanya d’excavacions arqueològiques que s’efectua en aquest jaciment, que va treure a la llum vestigis preibèrics. La visita tenia la finalitat de posar en coneixement del professorat de l’escola el valor arqueològic i les troballes fetes al poblat del Gebut per tal que aquest pugui preparar diferents projectes i tallers per als alumnes de l’escola. Pròximament es durà a terme una nova campanya d’excavacions al jaciment del Gebut.

Foto Ajuntament de Soses

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.