Sucs omple els carrers amb enganxines alertant sobre la presència de plom a l’aigua

0

Els veïns de Sucs han omplert els carrers d’adhesius amb el lema “El plom contamina l’aigua” per denunciar la presència d’aquest metall pesant a la xarxa d’aigua pública. La iniciativa, que ha estat duta a terme per la Plataforma per la renovació de les conduccions d’aigües de Sucs, s’engloba dins d’una campanya informativa per conscienciar els veïns dels perills que suposa beure aigua amb plom. A banda de repartir aquest adhesiu per totes les cases de l’EMD, també es va fer arribar a tothom un tríptic editat per la Plataforma on s’explica de manera senzilla i didàctica què implica el plom per a la salut.

Ara fa una setmana que es va presentar una denúncia a Sanitat arran dels resultats d’unes analítiques del CSIC que confirmaven la presència de plom en alguns punt de la xarxa pública d’aigua. De moment, no s’ha fet cap actuació informativa per part de l’Administració. Per això, els veïns estant preocupats perquè no saben com han d’actuar davant d’aquesta situació. Paral·lelament, i relacionat amb aquest tema, el casal d’estiu municipal ha demanat a les famílies que els infants portin aigua embotellada per precaució.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.