Tàrrega celebrarà una nova edició de la festa solidària “Posa’t la Gorra” contra el càncer infantil

0

El Parc de Sant Eloi repetirà com a escenari de les activitats benèfiques amb la participació del teixit associatiu· Un esmorzar popular, tallers, actuacions i un sorteig, entre les propostes de la matinal.

Foto Ajuntament de Tàrrega

El Parc de Sant Eloi de Tàrrega acollirà el diumenge 3 de juny una nova edició de la festa solidària “Posa’t la Gorra”, impulsada per l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). La iniciativa benèfica, que se celebrarà a la capital de l’Urgell per segon any consecutiu, recaptarà fons per ajudar les famílies amb infants i adolescents que pateixen càncer. Com ja és costum, es posaran a la venda unes gorres de colors dissenyades per a l’ocasió, enguany per part de la marca de moda Desigual, al preu de 7 euros. Avui han presentat el Posa’t la Gorra 2018 Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega; Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC; Victòria Cano, coordinadora de l’AFANOC Lleida; i Jaume Folguera, regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania (vegeu fotografia). Durant l’acte han animat tothom a col·laborar per ampliar els recursos d’atenció de què disposa l’AFANOC.

L’AFANOC i l’Ajuntament de Tàrrega coorganitzen aquesta matinal solidària, que es desenvoluparà de 10 del matí a 1 del migdia amb esmorzar popular, tallers de manualitats, actuacions i altres activitats impartides pel teixit associatiu. A més, es durà a terme un sorteig solidari entre totes aquelles persones que hagin adquirit la gorra. Els premiats rebran un abonament familiar per accedir a les Piscines de Tàrrega i un lot de llibres sobre dones targarines. Són biografies publicades per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat en forma de conte infantil i que divulguen la trajectòria de dones rellevants de la ciutat.

El Posa’t la Gorra 2018 compta amb el suport de la Diputació de Lleida, Aigües del Segarra – Garrigues i Obra Social “la Caixa”. El periodista targarí Jaume Ramon Roig, el qual forma part de l’equip de “La Transmissió d’en Puyal” a Catalunya Ràdio, s’encarregarà de presentar les propostes. Les gorres es podran adquirir el dia 3 de juny al Parc de Sant Eloi si bé ja són a la venda en establiments col·laboradors de Tàrrega.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.