Tàrrega prepara la 17a Fira del Caçador

0

La Societat de Caçadors de Tàrrega ha creat la primera edició del seu concurs de fotografia dedicat al món de la caça. Es tracta d’una iniciativa participativa, que des de l’organitzacióes considera “de divulgació” que precedeix la 17a Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega, la qual se celebrarà el diumenge 30 de setembre amb suport del consistori urgellenc. L’entitat organitzadora vol ampliarla difusió de la pràctica cinegètica entre la ciutadania com activitat “vinculada al medi natural”.

Segons l’ajuntament de Tàrrega, la Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega ha esdevingut “la principal plataforma de divulgació a les terres de Lleida sobre la pràctica cinegètica”. A banda de l’apartat de venda d’estris, vehicles i productes artesanals, el certamen programa activitatscom desfilades canines, proves d’agility, exhibicions de falconeria, doma de cavalls o concursos de tir amb arc.

Antonio Rebollo a Tàrrega durant la passada Fira (Foto Arxiu)

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.