Tàrrega recorda les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils fent 5 minuts de silenci a la plaça Major

0

Amb motiu del primer aniversari dels tràgics atemptats comesos a Barcelona i Cambrils, el municipi de Tàrrega ha fet avui 5 minuts de silenci en memòria de les víctimes. La capital de l’Urgell s’ha afegit així als actes d’arreu del país que condemnen la barbàrie terrorista i expressen el ferm rebuig contra la violència. La concentració ha tingut lloc a les 12 del migdia a la plaça Major, davant la Casa Consistorial, on s’han aplegat ciutadans, treballadors municipals i autoritats locals. L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i regidors de l’arc consistorial han llegit un manifest redactat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM). El text referma el compromís amb la pau, la democràcia i contra el terrorisme. “No tenim por, som gent de pau”, conclou el document, que ha estat ovacionat.

“Avui, milers de persones ens trobem davant dels nostres ajuntaments, a la Rambla de Barcelona i a Cambrils, perquè junts som més forts, perquè som un sol poble, també contra el terrorisme”, diu el manifest. “I el millor homenatge que podem fer a les víctimes, als familiars i als amics és refermar el nostre compromís granític amb la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau”. També s’han dedicat paraules de reconeixement vers “els cossos de seguretat i Mossos, que van fer front a les conseqüències dels atemptats responent amb una gran professionalitat davant la gran adversitat i dificultat del moment”. D’altra banda, les banderes de la Casa Consistorial de Tàrrega onegen avui i demà a mig en pal en senyal de dol.

Foto Ajuntament de Tàrrega

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.