Tot a punt per a la caminada benèfica contra l’Alzheimer a Mollerussa

0

L’A.F.A. Mollerussa-Pla d’Urgell (Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i altres malalties Neurogeneratives) ha organitzat pel diumenge 23 de setembre la 1a Caminada per l’Alzheimer, una cita oberta a tothom i els beneficis de la qual seran per a un projecte de l’entitat per crear un centre on acollir els afectats quan, a causa del seu grau de deteriorament, ja no poden gaudir de les activitats que desenvolupen en l’Espai Social Mollerussa (Rems) de la Fundació Catalunya La Pedrera. Les inscripcions per a la caminada, que ja estan obertes, es poden fer online a www.iter5.cat o bé presencialment a la Fundació la Pedrera (avinguda del Canal s/n de Mollerussa) o al Casal Municipal de la gent gran de Mollerussa de 10 a 12 hores. Tots els inscrits rebran un obsequi, a més d’avituallaments i un esmorzar saludable.

La caminada no és competitiva i no es podrà fer amb bicicleta o qualsevol vehicle a motor. La distància serà de 8,8 kilòmetres per camí de terra pla i es podrà fer caminant o amb marxa, sempre per la part esquerra. El trajecte partirà des del Parc Municipal de Mollerussa i passarà per la carretera de Miralcamp, avinguda del Canal, camí de Belianes, Banqueta del Canal, Salt del Duran i retorn al Parc, on hi haurà diverses activitats com ara jocs tradicionals, taller de mandales, gimnàstica passiva, zumba i batucada.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.