Tot a punt per a la Caminada popular al Vinyet, un clàssic abans de Festa Major de Solsona

0

Aquest diumenge a les vuit del matí tindrà lloc la vint-i-unena Caminada popular al Vinyet de Solsona, una de les cites clàssiques prèvies a la Festa Major, que s’enceta oficialment el dia 7. L’itinerari llarg, com és habitual, recorrerà les quatre capelles de l’àmbit rural solsoní, començant per Sant Pere Màrtir i continuant per Sant Bernat, on s’esmorzarà, Santa Llúcia i Sant Honorat, abans de tornar al mateix punt de sortida, que serà la plaça del Camp.

Foto Ajuntament de Solsona

Aquest recorregut, que discorre per camins i corriols en la gran major part, té una distància de 17,4 quilòmetres, al llarg dels quals els caminants podran gaudir del mosaic agroforestal de la Solsona més paisatgística. El tram comprès entre el parc de la Mare de la Font i Sant Bernat, passant per les costes del Castellvell, és un dels més interessants.

També hi ha l’opció d’escurçar la caminada i fer-ne un recorregut d’11,8 quilòmetres. En aquest cas, els caminants es desviaran entre el segon i el tercer control, per l’estació depuradora. La Caminada popular és coorganitzada per la regidoria de Cultura i el Centre Excursionista del Solsonès i la participació és gratuïta. Com sempre, s’oferirà a tothom esmorzar, avituallaments i un obsequi en finalitzar la sortida. L’any passat hi van prendre part 190 persones.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.