Turisme de Lleida promociona el patrimoni del centre històric amb visites els dilluns d’estiu

0

Turisme de Lleida ofereix aquest estiu visites guiades cada dilluns per donar a conèixer el centre històric de la ciutat tant a turistes com a residents, aprofitant que el dilluns és el dia de descans de museus i monuments, com la Seu Vella o el Museu de Lleida. La visita fa un recorregut pels punts d’interès històric, artístic i patrimonial i posa en valor la seva riquesa. L’activitat, que val 5 euros, comença a les 11.30 h i surt de l’Oficina de Turisme del carrer Major. L’itinerari passa per l’Eix Comercial i visita, entre altres, la Catedral Nova, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’edifici modernista de la Casa Magí Llorens, la capella del Peu del Romeu i la Paeria.

Foto Paeria

Ahir, com cada dilluns de juliol i agost, ses va feruna d’aquestes visites. La procedència dels visitants va ser diversa: Barcelona, Bilbao, Mallorca, Elx i Palència. El perfil del visitant de la ciutat és familiar, que s’està un o dos dies i que s’interessa sobretot per la cultural, amb espais com la Seu Vella i la Suda, el Castell Templer de Gardeny o l’Eix, i la gastronomia.

L’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, ha destacat que Lleida cada cop s’està posicionament més com a destinació turística i ha posat en valor alguns dels seus atractius, com el turisme patrimonial, cultural, gastronòmic o natural. A més, ha afirmat que cada cop la ciutat rep més visitats d’arreu de l’estat, així com de l’estranger. Aquesta acció està inclosa dins la programació de l’Oficina de Turisme, que enguany celebra el seu vintè aniversari promovent la divulgació de les activitats que organitza.

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.