Un any dels atemptats

0

Avui fa un any dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Uns dies que ens van gelar el cor. I tot i que ens vam sentir molt més vulnerables perduts durant hores, és ben cert que mai aquest país havia estat més unit com durant aquells dies de lluita contra la barbàrie i la bogeria. Potser aquest fou l’únic punt positiu d’una jornada que, encara avui, posa els pèls de punta quan s’hi pensa.

Però, més enllà de les víctimes que no oblidarem mai, no hi ha record vàlid sense parlar dels herois i les heroïnes d’aquell dia. La gent que des del minut zero van sortir a les Rambles a ajudar com fos. Els professionals mèdics que van fer tot el possible per manllevar-li vides a la mort. O als Mossos d’Esquadra, que ens van demostrar, un cop més, la bona pasta de la que estan fets. Ens deixem gent, n’estem segurs. Però a totes les persones, que d’una forma o una altra, ho van donar tot aquell dia, només podem donar-los-hi les gràcies. Un any després podem dir que la por no ens ha vençut. I que en els nostres cors, ressona més fort que mai una sola paraula: Pau.

Minut de Silenci l’agost del 2017 a la Plaça Paeria (Foto Paeria Arxiu)

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.