Una Cadena Humana a Lleida demanarà la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats

0

El pròxim dilluns 3 de setembre, a les19:30 hores, Cantaires de Ponent ha organitzat una cadena humana a la ciutat de Lleida “per la llibertat de les preses i dels presos polítics, el lliure retorn dels exiliats i les exiliades i la fi de la repressió”. En l’acciócol·laboren l’ ANC, Òmnium, Centre Excursionista de Lleida, Cor Plaça Paeria i participaran l’Ateneu Popular de Ponent, Ateneu “La Baula”, els Castellers de Lleida, els CDRs, el Grup de Dones de Lleida.

L’activitat consistirà a fer una cadena humana des de la porta de la Paeria de Lleida fins a la porta dels Apòstols de la Seu Vella. “Aquesta cadena humana serà el canal per fer ascendir les fotografies dels nostres presos i preses polítics i dels exiliats i exiliades que passaran per les mans de tots els participants. En el moment d’inici de l’ascensió de les fotografies es farà un pilar que aixecaran els Castellers de Lleida a la Plaça Paeria” han explicat els organitzadors. Un cop traspassades totes les fotografies, els participants ascendiran progressivament a la Porta dels Apòstols per participar a l’habitual cantada dels dilluns, que aquest cop es faen aquest punt de la Seu Vella.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.