Una cinquantena de funcionaris es concentren a la plaça Pau Casals contra el 155 i en defensa de la llibertat d’expressió

0

Una cinquantena de funcionaris de l’ADIC (Associació de treballadores i treballadors de la Generalitat en Defensa de les Institucions Catalanes) a Lleida, s’han concentrat avui divendres al matí a la plaça Pau Casals de Lleida. “No ha marxat el 155. Continuen les amenaces a la lliure expressió de les idees i les coaccions a qui es manifesta pacíficament reclamant els seus drets. Segueixen impunes els qui violentament trenquen la convivència i pretenen controlar l’espai de tothom” han explicat. “Valtonyc ha marxat a l’exili, Pablo Hasel té condemna de presó…entre altres. Ens agradi més o menys, la seva és una legítima expressió democràtica i la persecució és una mostra més de la deriva autoritària i repressora de l’aparell de l’Estat i dels partits que li donen suport” han manifestat els treballadors, al que han afegit per finalitzar que “per això avui, com a servidors públics d’una administració que volem democràtica i que garanteixi els drets humans, els volem donar suport al costat de Pau Casals, un dels grans exemples catalans i universals de la dignitat artística i humana”.

Foto Adic

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.