Una vintena d’actes ompliran de Festa Major d’Hivern d’Alcarràs

0

Alcarràs ja ho té tot a punt per celebrar la seva Festa Major d’Hivern. Els dies 18, 19, 20 i 21 de gener, la localitat acollirà una vintena d’actes, que ompliran d’activitat i color diversos punts de la vila. La programació que s’ha dissenyat per a l’ocasió és molt extensa i s’han inclòs propostes per a tots els gustos i edats. La celebració arrencarà dijous amb la tradicional Festa del Porc, una tradició durant la qual s’esperen repartir més de 4.500 entrepans de llonganissa, elaborades amb el ja conegut mandongo. A més, en aquesta ocasió, cal destacar el fet que aquesta tradició hagi comportat la creació d’una marca pròpia, ‘Mandongo Alcarràs’, un distintiu que pretén englobar tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la carn de porc.

El toc musical d’aquesta Festa Major d’Hivern anirà de la mà de Pastorets rock i Ítaca Band, en un concert que se celebrarà divendres, dia 19 de gener, a partir de la mitjanit al pavelló polivalent. Teatre per a petits i grans, una tirada de bitlles, disco infantil, música, espectacles infantils, sessions de ball, partits de futbol, una pedalada popular, vermut popular, recorregut de caça i/o exhibicions de ball completen la programació d’aquesta celebració.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.