Uns 250 infants decoren el terra de la Plaça Europa com a preludi de la Festa Major de les Borges 2018

0

Com a preludi de la Festa Major de les Borges 2018, uns 250 infants es van reunir ahir a la tarda per a pintar conjuntament el terra de la Plaça Europa de la capital de les Garrigues. Una activitat de llarga tradició a la ciutat que reuneix infants d’entre 3 i 11 anys i pretén incentivar la imaginació i la creativitat dels més menuts.

Durant la trobada, els nens i nenes van dibuixar tota mena de creacions d’allò més originals i simpàtiques, totes plenes de color. L’església del municipi ha estat una de les icones més representades, juntament amb la Senyera i els focs artificials.

Es tracta d’un dels preludis de la Festa Major que seguiran demà, dimecres 29 d’agost, a les 18 hores, amb un taller infantil de diables a càrrec de la colla de diables de les Borges Blanques “Els Borjuts” i de la colla de gegants Grup Vivall. D’altra banda, per aquest dimecres, a les 21 hores, també hi ha prevista una llonganissada popular als Jardins del Terrall, organitzada pel grup de diables “Els Borjuts”. A continuació, a les 23 hores i sense moure’ns de lloc, tots els assistents podran gaudir del monòleg “Farts de Riure” de la mà de David Sas i Toni Cruz. Els preludis finalitzaran el dijous, 30 d’agost, a les 20 hores, a l’antic parc de bombers de l’Avinguda Jaume I, amb una festa holi amb espuma de colors. Tota una invitació per a sortir de casa i anar fent boca abans de l’inici de la Festa Major que comença aquest proper divendres 31 d’agost.

Foto Ajuntament de les Borges Blanques

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.