Vuit professors de la Seu d’Urgell declaren davant del jutge per un possible delicte d’incitació a l’odi pel tractament a l’aula de l’1-O

1

El jutge investiga els vuit professors de tres centres escolars de la Seu d’Urgell per una denúncia de tres famílies d’alumnes, almenys una d’elles amb un fill d’una agent de la Guàrdia Civil, que asseguren que els menors van patir humiliacions, insults i agressions fora de l’escola. En concret, aquest matí han començat a declarar el director i quatre mestres del col·legi públic Mossèn Albert Vives, la directora i un mestre de l’escola Pau Claris i la directora de l’escola La Salle, totes elles a la Seu d’Urgell. Tots ells han estat acompanyats per Miquel Àngel Cullerés, director cessat dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida. Un fiscal especialista en delictes d’odi s’ha desplaçat fins a la Seu d’Urgell des de Lleida per ser present en les declaracions dels docents. L’acte de suport que hi havia convocat a l’entrada dels jutjats de la Seu d’Urgell ha quedat anul·lat, a petició dels mateixos mestres tot i que a Lleida, la CGT si que ha fet un acte als jutjats de la capital del Segrià “per denunciar el feixisme de l’Estat Espanyol cap al cos docent i per defensar la tasca docent que educa en el pensament crític”, segons ha informat la CGT.

CGT Lleida

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.